Stap 1:
Na het invullen van een contact formulier of in een telefoongesprek bespreken we uw wensen. Wij komen graag op locatie kijken voor een goede indruk van het gewenste oppervlak en de vervuiling hiervan. Afhankelijk van deze 2 factoren maken wij een prijs voor u.

Stap 2:
Op de dag van de reiniging beginnen we met een oppervlakte reiniger. Deze reiniger werkt op koud water met een druk tot 275 bar. Hiermee word al het vuil los gespoten. Het onkruid word in zijn geheel uit de voeg verwijderd zodat er geen zaadje achter blijft.

Stap 3:
Na stap 2 beginnen we met het naspoelen. Dit doen wij doormiddel van een hogedruk reiniger met de hiervoor ontworpen nozles. Het naspoelen zorgt ervoor dat al het vuil dat achter gebleven is op de oprit, het terras of gevel verwijderd word.

Stap 4:

Als alles gereinigd en nagespoeld is begint de afwerking. Dit houd in het opnieuw invoegen van de bestrating. Er word nieuw voegzand in geveegd waardoor het onkruid lang weg blijft en de afwatering van het oppervlak optimaal word. Het voegen is de laatste stap. Hierna kunt u genieten van een brandschone oprit/terras.